Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

la 18.2. klo 20.00 Lutkan vuosi, vierailuesitysVaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Pääsylippu24.00 € Tilattavissa
Opiskelijalippu12.00 € Tilattavissa

LUTKAN VUOSI on juuri sitä miltä se kuulostaa, joten istu alas ja ota mukava asento.

Teos seuraa Lutkaa vuoden ajan ja kaikki alkaa kesästä, kun hän yllättäen löytää kumppaninsa sängystä toisen kanssa. Parhaan kaverin kanssa ihmetellään ettei näin voi oikeassa elämässä käydä ja niin alkaa opettelu tähän uuteen elämään. Tämän yhden vuoden aikana Lutka ehtii haaveilla ryhmäseksistä, häistä Suomenlinnassa ja siitä että kaikki olisivat hiljaa. Ajatukset rullaavat taukoamatta ja etsinnässä on aina seuraava asia joka täyttäisi tyhjiön. Onneksi Lutkalla alkaa rakentua systeemi tähän täyttöön.

Kun eksistentiaalinen kriisi syövyttää kehoa, löytyy helpotus nautinnosta. Nautinto antaa Lutkan elämälle tarkoituksen ja on ihanaa, kun ei tarvitse ajatella mitään. Vaikka mikään ei kestä ikuisesti niin voiko nautintoa jatkua loputtomiin? Ovatko fantasiat tehty toteutettaviksi? Onko mahdollista täyttyä?

Kukaan teistä ei herännyt tänään ja ajatellut ”Oi taidanpa pitää oikein erityisen tylsän päivän.” — Lutka

Meeri Toivosen esikoismonologi on melkein autofiktiivinen kuvaelma nuoren ihmisen pyrkimyksestä löytää elämäänsä merkitystä.

”Omassa elämässäni olen saanut useasti kuulla palautetta siitä miten uskallan sanoa ääneen asioita, joita monet vain miettivät yksin hiljaisuudessaan. LUTKAN VUOSI syntyi näistä ajatuksista. Tietenkin monologi on täynnä seksiä ja väkivaltaa, mutta on tässä ainakin yksi hassu tanssikohtaus!” — Meeri Toivonen

Esitys on K-18
* Sisältövaroitukset: Voimakas kielenkäyttö, seksi, väkivalta, alastomuus.

Kesto n. 1h 15min
Esitystä sponsoroi Kaalimato.com


Kulttuuritehdas Siihtala
Nurmeksentie 4
80100 Joensuu
www.kulttuuritehdas.fi

Teksti, Koreografiat, Projisoinnit ja Näyttämöllä: Meeri Toivonen
Ohjaus: Ona Korpiranta
Musiikki: Aarne Toivonen / Alec Havinmaa / Pumpuli
Juliste: Jyri Keronen